BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
There was an error in this gadget

Friday, 15 April 2011

perkare yang membuatkan selalu perempuan tensyen dengan perangai lelaki??????!!!!!!

lelaki?men?atau ade yg pangil male....sume 2 brmksd yg same....bkn pasal name yg nak i congsikan dgn u all but perkare yg salu perempuan tensyen dengan perangai lelaki.....
  • suke marah2 xtentu pasal (macam org sasau tahap cipan ilang anak)
  • tdoh ppn curang (klaw dy curang xper plak)
  • suke mendesak ppn (mntk wat bnde yg bkn2)
  • smoking (nak cepat msk kubo)
  • pragai x senonoh
  • xhrmat org tue
  • biler marh mengamok tahap gorila cari bini xjmpe
  • tak jujur
  • suke kikis duet ppn
  • suke ambil ksempatan
  • ugkit sume kisah lame yg wat kan ppn sedih tahap bini kene cerai.........
lelaki oh lelaki jgn la kamu sering menyakiti hati wanita....jika hal itu sering brlaku taubat lah engkau dan igt lah kmu jika kmu sering meyakiti org len kelak dri engkau juga akn disakiti.......
     


Monday, 11 April 2011

borak-borak cerita kedai kopi

 meh kite borak2 kosong same2 ea....kongsi pe yg terbuku dhati korang tu then luahkan tok wat korang happy smpai tumbuh ye taman yg girang gembira di hati korang tu....
wat la pe yg u all suke tp jgn smpi mgngu hdp org len and timbulkn dose lak..hahaha....mmg xdinafikan sgale bnde yg kite wat dalm dunia ni mmg xterhindar dari dose tp kne kwl nfsu tu supaye dose tu xmnjdi dose besa...hehehehe betul kan saye law saye slah dlm berkate-kate....hehehe 
ade org kate borak kosong ni xde mkne yer tp cbe u all pikirkan blek law brbual ksg ni lh watkn korg happy kan bgus nme yer 2...dri aty korg panas lh jd sejuk..dri aty sedeh lh  jd happy..n macm2 lg lh...lw nk dtfsirkan smpi mgu dpn pn xabez...hehehe
so biler u all ase nk luahkn pe yg u all xpuas aty luahkan aje in this blog ok.....hope fully u all happy salu....

....welcome to my zone....

....welcome to my zone....

Thursday, 24 February 2011